CRE organisatie

CRE organiseert CRExperience combitrainingen voor motorrijders die onder deskundige begeleiding met hun eigen motor op de TT Junior Track en het TT Circuit Assen willen rijden. CRExperience combitrainingen worden in combinatie gereden met CRT circuitdagen.
De deelnemers rijden in de middag 2 sessies op hetzelfde circuit en hetzelfde asfalt waarop ook de Grand Prix- en World Superbike-rijders hun races rijden.

Klik op deze link voor de korte CRT promovideo: CRT promovideo

Full Service CRExperience event

 • CRT is sinds 1992 organisator van CRT circuitdagen op het TT Circuit Assen
 • CRExperience is sinds 1996 organisator van de CRExperience combitrainingen op de TT Junior Track en het TT Circuit Assen
 • alle type motorrijders op alle type motoren kunnen inschrijven
 • de CRExperience combitraining wordt is onder begeleiding van CRE instrukteurs op en naast de baan
 • de CRExperience combitraining is inclusief een lunchbuffet in het paddockrestaurant
 • HK Suspension biedt veringservice zonder kosten aan in de HK Suspension pitbox
 • huren unieke Yamaha R6 GYTR en Yamaha R7 GYTR mogelijk
 • banden- en onderdelenservice wordt door Track Support op het paddock verzorgd
 • Track Support kan bij schade en voor reparatie uw motor meenemen naar de Track Support Shop in Assen
 • kleine reparaties op het paddock door motormonteur Track Support is mogelijk
 • professionele fotografen op ieder CRExperience event aanwezig
 • Hotel De Bonte Wever en CRT / CRExperience en IDC hebben een jarenlang samenwerkingsverband, deelnemers kunnen tegen een gereduceerd tarief een kamer boeken
 • CRE biedt ook mogelijkheden voor groepen om deel te nemen aan een CRExperience combitraining zoals bv. personeelsverenigingen of merkenclubs. Neem voor de mogelijkheden kontakt op met de CRE organisatie.

CRE organisatie 2023

Track Support paddockservice

De paddock-service "Track Support" is op ieder CRT / IDC event aanwezig. Track Support verzorgt de exclusieve verkoop en levering van banden, onderdelen en kleding op het paddock. Racebanden welke gekocht worden bij Track Support worden voorzien van een IDC bandensticker, voor straatbanden geldt dit niet.
Indien een deelnemer voorafgaand aan het event banden wil bestellen neem dan kontakt op met Track Support of kom langs bij de Track Support Shop.
Openingstijden februari t/m oktober: dinsdag t/m zaterdag 09.00 - 17.30 uur.
Openingstijden november t/m januari: dinsdag t/m zaterdag 09.00 - 16.00 uur.
Zondag en maandag gesloten.

Track Support
Ketellapperstraat 19
9403 VS Assen
Mob.nr: 0031 626 260 615
Mailadres: info@tracksupport.nl
Website: https://tracksupport.nl/

Oplegger Track Support site

Technische ondersteuning

Track Support verkoopt universele onderdelen en kan kleine technische reparaties op het paddock verrichten.
Naast Track Support leveren meerdere service-verleners op ieder CRT / IDC event merk gebonden service en merk gebonden verkoop van onderdelen op het paddock.
Service-verleners zijn:
Edwin Ott Motoren – Yamaha
E-mail: edwin@ott-motoren.nl - Tel. 0031 251 315 030
Druijff Racing – Kawasaki
E-mail: info@superbikez.nl - Tel. 0031 612 690 218

HK-Suspension

Zowel bij het rijden op een circuit als op de weg is een optimaal afgestelde vering elementair. In de middag stelt de veringsdeskundige in de HK-Suspension pitbox kosteloos de voor- en achtervering af van alle CRE deelnemers.

HK Suspension.jpg

Motorkleding

Voor deelname aan een CRT circuitdag geldt dat er gereden wordt in beschermende leren kleding, of daarmee gelijkgesteld materiaal, motorlaarzen, handschoenen en een goedgekeurde helm. Het gebruik van een rugprotector is verplicht.
Voor deelnemers welke niet over de juiste motorkleding beschikken is het mogelijk om bij de CRT serviceunit op het paddock een leren motorpak en rugprotector te huren. Stuur vooraf even een mail naar Heidi als je hiervan gebruik wil maken: info@CRExperience.nl

Dynamische geluidlimiet 101 dBA

De deelnemer is er zelf verantwoordelijk voor dat de motor niet meer geluid produceert dan is toegestaan op de openbare weg. De maximale toegestane dynamische geluidlimiet bedraagt 101 dBA. Individuele geluidmetingen vinden niet meer plaats. Bij een dreigende overschrijding van het daggemiddelde wordt de rijtijd van de sessies ingekort.

Onboard camera's

Het gebruik van onboard camera's is alleen toegestaan als deze middels een steun is bevestigd aan de motor. Camera dient vervolgens met een zekerheidskabel aan de motor verbonden te zijn. Het gebruik van helmcamera's is niet toegestaan.

Uitreiking CRT certificaat 2020.jpg