CRExperience cadeaubon

Het is mogelijk om een CRExperience combitraining cadeau te geven aan een motorsportliefhebber. De CRExperience cadeaubon kan als verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau, onder de kerstboom, aan een collega motorrijder bij bv. een afscheid van de zaak, of gewoon als cadeau gegeven worden omdat je iemand dierbaar is.
De waarde van de CRExperience cadeaubon kan uit diverse bedragen bestaan en kan op wens uitgevoerd worden.

De CRT circuitdag wordt alleen verreden op het TT Circuit Assen, minder ervaren rijders worden gedurende 5 sessies op en naast de baan begeleid door CRT instrukteurs.
De CRExperience combitraining wordt zowel op de TT Junior Track als op het TT Circuit Assen verreden. In de morgen wacht de deelnemer een intensieve bochtentraining op de TT Junior Track. Na het aangeboden lunchbuffet in het paddockrestaurant nog 2 sessies onder begeleiding van de CRT instrukteurs op het TT Circuit Assen.
Beide dagen kennen een dagvullend programma vol motorbeleving en vol herinneringen.

CRT CRE cadeaubon 2024 site

Geldigheid CRExperience cadeaubon

De CRExperience cadeaubon is gedurende het hele seizoen geldig, neem echter wel vroegtijdig contact op over de gewenste datum.
Mocht je belangstelling hebben voor de CRExperience cadeaubon stuur dan een mail naar Heidi of neem telefonisch contact op met CRExperience.

CRExperience tel.nr.: 055 533 55 30
Emailadres: info@crexperience.nl