CRExperience combitraining

De CRExperience combitraining is een brede training waarin meerdere rij-technische aspecten op en naast de baan in theorie en praktijk aan de orde komen. Na iedere praktijksessie volgt een theoriesessie waarbij de instrukteur o.a. anticiperen, balans, kijktechniek, zitpositie en bochten rijden met zijn groep bespreekt.
De training kent door de lay-out van de TT Junior Track een intensief programma waarbij in de ochtend het rijden van bochten uitvoerig aan de orde komt. De CRExperience combitraining bestaat niet alleen maar uit bochtentraining maar er zijn ook aspecten opgenomen zoals kijktechniek, zitpositie en rem- en schakelpatronen.
Door de lay-out van de TT Junior Track heeft de instructeur altijd visueel kontakt met al zijn rijders.

CRE Bert 2024

THEORIE EN PRAKTIJK

Na de aanmelding in het Education Centre op de TT Junior Track volgt de gezamenlijke briefing over het ochtendprogramma dat op de TT Junior Track verreden wordt. Na het ochtendprogramma vertrekken de deelnemers gezamenlijk naar het paddockrestaurant op het TT Circuit Assen voor het aangeboden lunchbuffet aansluitend gevolgd door de theoriesessie in het mediacentrum op het TT paddock. In deze sessie worden de gedragsregels en protocollen besproken welke van toepassing zijn tijdens de beide praktijksessies op het TT Circuit Assen.
Tussen beide praktijksessies is er tijd om in de pitbox van HK Suspension kosteloos de vering van de motor te laten controleren en af te laten stellen.

CRE Bert 2024 2

VERTROUWEN

De CRExperience combitraining is voor iedere motorrijder een zinvolle training.
Omdat de TT Junior Track in een Noordlus en Zuidlus opgedeeld is, welke zowel linksom als rechtsom gereden wordt, maken de deelnemers veel meters op 4 verschillende circuits.
Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden van de Noordlus en Zuidlus en de theorieblokken gaat de rijder zijn motor beter begrijpen. De deelnemer krijgt gaandeweg de dag meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor met als gevolg nog meer plezier in het motorrijden.

CRE informatie

MOTORKLEDING

Voor deelname aan een CRExperience combitraining geldt dat er gereden wordt in beschermende leren kleding, of daarmee gelijkgesteld materiaal, laarzen, handschoenen en een helm voorzien van ECE 22.05 of ECE. 22.06 keurmerk. Het gebruik van een rugprotector wordt sterk aanbevolen. Voor deelnemers welke niet over de juiste motorkleding beschikken is het mogelijk om bij de CRT-serviceunit op het paddock een leren motorpak en rugprotector te huren.
Stuur vooraf even een mailt naar Heidi als je hiervan gebruik wil maken. Mailadres Heidi: info@crexperience.nl

PLEZIER . . .

Naast de praktische en theoretische aspekten ervaren de deelnemers nog een ander zeer belangrijk aspekt.
Welk aspekt?
Het aspekt van het gevoel van PLEZIER . . .
Het weer krijgen van plezier in het motorrijden of het krijgen van nog meer plezier in het motorrijden. Je ervaart het allemaal bij de CRExperience combitraining.

CRE combitraining Michel 2023

INSCHRIJFBEDRAG

Het inschrijfbedrag voor een CRExperience combitraining bedraagt € 185,00 per deelnemer. Het inschrijfbedrag is inclusief rijnummer en het lunchbuffet in het paddockrestaurant en het CRExperience-certificaat op naam.
Groepskorting voor relaties welke met meer deelnemers willen deelnemen is mogelijk. Neem hiervoor kontakt op met Heidi tel. 055 533 55 30 of
via mail: info@crexperience.nl

BETALING CREXPERIENCE EVENT

Bij inschrijving staan 2 opties voor de betaling van uw circuitdag vermeld.
1. Ideal: het bedrag dient 4 weken voor datum van uw event betaald te zijn. Is dit niet het geval dan wordt uw inschrijving verwijderd en plaatsen wij iemand van de wachtlijst.
2. Anders: u kunt de factuur downloaden in uw account,. Zorg ervoor dat de factuur 4 weken voor datum van uw event overgemaakt is naar de CRExperience rekening onder vermelding van het factuurnummer. Is dit niet het geval dan wordt uw inschrijving verwijderd en plaatsen wij iemand van de wachtlijst.
Bij annulering tot 4 weken voor datum event wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht, bij annulering binnen 4 weken voor datum event vindt er geen restitutie plaats.
Indien de CRExperience combitraining afgelast wordt wegens overmacht (slecht weer, olie op de baan, enz.), zal door de organisator geen terugbetaling worden gedaan.

Certificaat CRE 2021

CREXPERIENCE CERTIFICAAT

De CRExperience combitraining wordt op het einde van de dag afgesloten in het mediacentrum met de uitgifte van het CRExperience-certificaat op naam. Deelnemers en instrukteurs overleggen dan nog de leermomenten, de unieke ervaringen en bovenal het plezier wat er beleefd is.

VERZEKERING

Het rijden op de TT Junior Track en het TT Circuit Assen gebeurt op eigen risico, je bent door de organisatie niet verzekerd voor lichamelijk letsel en voor schade aan je motor. Advies is om navraag te doen bij je verzekeringsmaatschappij of je motor wel of niet verzekerd is bij deelname.

CRE 2024