CRExperience combitraining

De CRExperience combitraining is een brede training waarin meerdere rij-technische aspecten op en naast de baan in theorie en praktijk aan de orde komen. Na iedere praktijksessie volgt een theoriesessie waarbij de instrukteur o.a. anticiperen, balans, kijktechniek, zitpositie en bochten rijden met zijn groep bespreekt.
De training kent door de lay-out van de TT Junior Track een intensief programma waarbij in de ochtend het rijden van bochten uitvoerig aan de orde komt. De CRExperience combitraining bestaat niet alleen maar uit bochtentraining maar er zijn ook aspecten opgenomen zoals kijktechniek, zitpositie en rem- en schakelpatronen.
Door de lay out van de TT Junior Track heeft de instructeur altijd visueel kontakt met al haar / zijn rijders.
Klik op deze link voor enkele video opnamen: CRExperience sfeerbeelden

CRE Bert CRE combi 2023

THEORIE EN PRAKTIJK

Na de aanmelding in het Education Centre op de TT Junior Track volgt de gezamenlijke briefing en het ochtendprogramma dat op de TT Junior Track verreden wordt. Na het ochtendprogramma vertrekken de deelnemers naar het paddockrestaurant op het TT Circuit Assen voor het aangeboden lunchbuffet gevolgd door de theoriesessie in het mediacentrum op het TT paddock. In deze sessie worden de gedragsregels en protocollen besproken welke van toepassing zijn tijdens de beide praktijksessies op het TT Circuit Assen.
Tussen beide praktijksessies is er tijd om in de pitbox van HK Suspension kosteloos de vering van de motor te laten controleren en af te laten stellen.

VERTROUWEN

De CRExperience combitraining is voor iedere motorrijder een zinvolle training.
Omdat de TT Junior Track in een Noordlus en Zuidlus opgedeeld is, welke zowel linksom als rechtsom gereden wordt, maken de deelnemers veel meters op 4 verschillende circuits. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden van de Noordlus en Zuidlus en de theorieblokken gaat de rijder haar / zijn motor beter begrijpen. De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor met als gevolg nog meer plezier in het motorrijden.

CRE informatie

MOTORKLEDING

Voor deelname aan een CRExperience combitraining geldt dat er gereden wordt in beschermende leren kleding, of daarmee gelijkgesteld materiaal, laarzen, handschoenen en een helm voorzien van ECE 22.05 of ECE. 22.06 keurmerk. Het gebruik van een rugprotector wordt sterk aanbevolen. Voor deelnemers welke niet over de juiste motorkleding beschikken is het mogelijk om bij de CRT-serviceunit op het paddock een leren motorpak en rugprotector te huren.
Stuur vooraf even een mailt naar Heidi als je hiervan gebruik wil maken. Mailadres Heidi: info@crexperience.nl

PLEZIER . . .

Naast de praktische en theoretische aspekten ervaren de deelnemers nog een ander zeer belangrijk aspekt.
Welk aspekt?
Het aspekt van het gevoel van PLEZIER . . .
Het weer krijgen van plezier in het motorrijden of het krijgen van nog meer plezier in het motorrijden. Je ervaart het allemaal bij de CRExperience combitraining.

CRE combitraining Michel 2023

INSCHRIJFBEDRAG

Het inschrijfbedrag voor een CRExperience combitraining bedraagt € 185,00 per deelnemer. Het inschrijfbedrag is inclusief het lunchbuffet in het paddockrestaurant en het CRExperience-certificaat op naam.
Groepskorting voor relaties welke met meer deelnemers willen deelnemen is mogelijk. Neem hiervoor kontakt op met Heidi tel. 055 533 55 30 of
via mail: info@crexperience.nl

BETALING CREXPERIENCE EVENTS

Bij inschrijving heeft u 2 opties staan voor de betaling van uw circuitdag.
1. Ideal: het bedrag dient 3 weken voor data van uw evenement betaald te zijn. Is dit niet het geval dan wordt uw inschrijving verwijderd en plaatsen wij iemand van de wachtlijst hierop.
2. Anders: U kunt de factuur downloaden in uw account, zorg ervoor dat deze rekening 4 weken voor data van uw evenement overgemaakt is. Is dit niet het geval dan wordt uw inschrijving verwijderd en plaatsen wij iemand van de wachtlijst hierop.

Certificaat CRE 2021

CREXPERIENCE CERTIFICAAT

De CRExperience combitraining wordt op het einde van de dag afgesloten in het mediacentrum met de uitgifte van het CRExperience-certificaat op naam. Deelnemers en instrukteurs overleggen dan nog de leermomenten, de unieke ervaringen en bovenal het plezier wat er beleefd is.

VERZEKERING

Het rijden op de TT Junior Track en het TT Circuit Assen gebeurt op eigen risico, je bent door de organisatie niet verzekerd voor lichamelijk letsel en voor schade aan je motor. Advies is om navraag te doen bij je verzekeringsmaatschappij of je motor wel of niet verzekerd is bij deelname.