Aanvullende info

Veiligheid

De CRT organisatie zorgt voor de veiligheid op het circuit door middel van bezetting van de baanposten en safety cars. Het TT Circuit Assen wordt via een gesloten videosysteem door race-control permanent gecontroleerd. Verder zijn er uitgebreide medische voorzieningen.

Overnachten

Het is mogelijk om met een tent, bus of caravan op het paddock te overnachten. Het paddock is de avond voor het CRE event om 19.00 uur geopend. Stroom en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.
Honden zijn op het paddock niet toegelaten, deelnemers met een hond kunnen parkeren bij het Welkomscentrum. Hulphonden zijn wel toegestaan.

Benzinestation

Het benzinestation is 24 uur per dag geopend. Middels een bankpas kan de betaling plaatsvinden bij de betaalpaal welke direct bij de benzinepomp staat.

Restaurant

Op het paddock is een restaurant en snackwagen en aanwezig. Voor kleine snacks gedurende de dag is de mobiele snackwagen op het paddock geopend.

Samenwerking Hotel De Bonte Wever – CRT/CRExperience/IDC

Hotel De Bonte Wever en CRT / CRExperience / IDC kennen een samenwerking waardoor deelnemers tegen gunstige voorwaarden en gereduceerd tarief een kamer kunnen boeken.
Bij Hotel De Bonte Wever kunt u rechtstreeks een comfortabele nacht vóór en/of na een CRT circuitdag, een CRExperience combitraining of een IDC race boeken. Hotel De Bonte Wever ligt slechts 2 km van het TT Circuit Assen verwijderd.

Klik voor het maken van een reservering op deze link:
Info en reservering Hotel De Bonte Wever

TT Camping Seinen

Rondom het TT Circuit Assen zijn diverse mogelijkheden tot overnachting.
TT Camping Seinen is een gastvrije camping met gedragsregels en zeker tijdens de grote evenementen vind je hier vele motorrijders uit binnen- en buitenland. Tijdens deze evenementen bestaat de mogelijkheid om in de morgen al een stevig ontbijt te nuttigen in het restaurant in de vorm van bacon and eggs. In het restaurant kan via een beamer op een groot scherm de races op het TT Circuit Assen gevolgd worden. Gescheiden dames- en herentoiletten en douches met warm water behoren tot de standaarduitrusting.
TT Camping Seinen ligt slechts op enkele minuten loopafstand van het TT Circuit Assen.
Neem voor verdere informatie contact op met TT Camping Seinen via de website: TT Camping Seinen

Het Witte Veen

Hotel het Witte Veen gelegen in Witteveen ligt op 18 km afstand van het TT Circuit Assen. Het hotel biedt deelnemers aan een CRE event een korting van 10% aan op hun overnachting. De 10% korting geldt alleen bij een overnachting inclusief ontbijtbuffet en is niet te combineren met andere acties.
Link website: Hotel Het Witte Veen