Aanvullende info

Veiligheid

De organisatie zorgt voor de veiligheid op het TT circuit Assen door middel van bezetting van de baanposten en safety cars. De baan wordt via een gesloten videosysteem door race-control permanent gecontroleerd. Verder zijn er uitgebreide medische voorzieningen, inclusief een professioneel bemande ambulance voor als er onverhoopt een keer een schuivertje wordt gemaakt.

Overnachten

Het is mogelijk om met een tent, bus of caravan op het paddock te overnachten. Het paddock is de avond voor de CRExperience combitraining om 19.00 uur geopend. Stroom en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.

Benzinestation

Op CRT circuitdagen en OW Cupraces is de benzinepomp met een personele bezetting geopend van 08.00 - 17.30 uur. Naast deze uren kan er nu ook getankt worden middels een bankpas en betaling vindt dan plaats bij de betaalpaal welke direct bij de benzinepomp staat.

Restaurant

Op het paddock is een restaurant en snackwagen en aanwezig. Voor kleine snacks gedurende de dag is de mobiele snackwagen op het paddock geopend.

Samenwerking Hotel De Bonte Wever en CRExperience

Hotel De Bonte Wever en CRE kennen een samenwerkingsverband waardoor CRE-klanten tegen gereduceerd tarief een kamer kunnen reserveren.
Bij Hotel De Bonte Wever, slechts 2 km van het TT circuit Assen, kunt u rechtstreeks een comfortabele nacht vóór en/of na een CRExperience combitraining boeken.
Klik voor info en het maken van een reservering op deze link:
Info en reservering Hotel De Bonte Wever

TT Camping Seinen

Rondom het TT circuit Assen zijn diverse mogelijkheden tot overnachting.
TT Camping Seinen is een gastvrije camping met gedragsregels en zeker tijdens de grote evenementen vind je hier vele motorrijders uit binnen- en buitenland. Tijdens deze evenementen bestaat de mogelijkheid om in de morgen al een stevig ontbijt te nuttigen in het restaurant in de vorm van bacon and eggs. In het restaurant kan via een beamer op een groot scherm de races op het TT circuit Assen gevolgd worden. Gescheiden dames- en herentoiletten en douches met warm water behoren tot de standaarduitrusting.
TT Camping Seinen ligt slechts op enkele minuten loopafstand van het TT circuit Assen. Neem voor verdere informatie contact op met TT Camping Seinen via de website: TT Camping Seinen

Het Witte Veen

Hotel het Witte Veen gelegen in Witteveen ligt op 18 km afstand van het TT circuit Assen. Het hotel biedt deelnemers aan een CRT-circuitdag een korting van 10% aan op hun overnachting. De 10% korting geldt alleen bij een overnachting inclusief ontbijtbuffet en is niet te combineren met andere acties.
Link website: Hotel Het Witte Veen