CRT licentiecursus 6 oktober 2017

Regen en zon wisselden elkaar af tijdens de CRT-licentiecursus op vrijdag 6 oktober op het TT circuit Assen. Naast de deelnemers aan de CRT-licentiecursus kregen de deelnemers in de “Open Pitlane” groepen sportrijders en SportGridTime in de morgen overwegend een nat circuit echter in de middag droogde het circuit volledig op en scheen de zon. Een perfecte dag voor ervaring en afstelling op een nat en een droog circuit met lange rijtijden.

Intensief programma

De deelnemers aan de CRT-licentiecursus kenden zowel in theorie als in praktijk een intensief programma. Meerdere proefstarts vanuit verschillende posities in de zeven rijen op de startgrid, startprocedures, beoordelingen en adviezen van de instrukteurs op en naast het circuit, tijdens de praktijksessies geconfronteerd worden met verschillende vlagsituaties, theorie-examen, simulatie OW Cuprace, er werd hard door de deelnemers gewerkt.
Enkele sfeerfoto’s zijn op de CRT-fotopagina geplaatst, klik hiervoor op deze link: CRT fotoalbum
De rondetijden staan op de OW Cupsite, klik hiervoor op deze link: CRT uitslagen
De aktiefoto’s van Ad Kievit staan op de site Wegraceinfo, klik hiervoor op deze link: Wegraceinfo


Open Pitlane

Het was voor het eerst dat CRT een “Open Pitlane” schema draaide en voor enkele deelnemers bleek viermaal 30 minuten en eenmaal 35 minuten een forse aanslag op hun conditie.
Op vrijdag 13 oktober draait CRT wederom een “Open Pitlane” schema en hierin is nog beperkt plaats in de groep sportrijders, de beide groepen SportGridTime zijn volgeboekt.