CRT circuitdag zaterdag 22 mei

Het kabinet heeft dinsdagavond 11 mei laten weten dat wedstrijden nog niet mogelijk zijn. Dit betekent dat wij de IDC race op zaterdag 22 mei op het TT Circuit Assen moeten annuleren.
Wij vinden dit uitermate jammer maar het is zoals het is.

CRT circuitdag zaterdag 22 mei

De annulering van de IDC race op 22 mei betekent niet dat wij geen event organiseren. Zekerrrrr niet . . .
Op zaterdag 22 mei organiseren wij een CRT circuitdag voor drie groepen SportGridTime plus een groep minder ervaren / kennismaking, alle groepen rijden 5 sessies. De CRT instrukteurs begeleiden de groep minder ervaren / kennismaking in al haar 5 sessies op en naast de baan.
Omdat het kort dag is geldt voor de groep minder ervaren / kennismaking een aangepast inschrijfbedrag.
Deelnemers welke ingeschreven stonden voor de IDC wedstrijd en hebben aangegeven de SGT te willen rijden zijn al door ons omgezet, dit is zichtbaar in je account. Mocht je geen reactie hebben gegeven sta je dus ook niet ingeschreven voor de SGT.

Digitaal inschrijven

Omdat de CRT circuitdag op een zaterdag wordt verreden verwachten wij dat deelnemers snel gaan inschrijven, dus zorg dat je op tijd bent en erbij bent.
Digitaal inschrijven voor de CRT circuitdag op zaterdag 22 mei kan rechtstreeks via deze link: https://crtholland.nl/order/239/crt.htm

Inschrijven per email is ook mogelijk, emailadres Heidi: info@crtholland.nl

Zaterdag 22 mei TT Circuit Assen

Een circuitdag, op het TT Circuit Assen en notabene op een zaterdag is iets dat nauwelijks in een seizoen voorkomt. Nu dus wel, een unieke gelegenheid op om een zaterdag meters te maken.

Nieuwsbrief

Zodra wij over meer info beschikken laten wij dit per nieuwsbrief weten en posten dit op onze sites.
Inschrijven voor de nieuwsbrief is mogelijk door onderaan de Homepage je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Vriendelijke groeten en blijf allen gezond,
het CRT en IDC team