None

CRT- circuitdag en CRExperience combitraining

151.jpg

CRT is de organisatie die al 27 jaar circuit rijvaardigheids trainingen organiseert voor zowel de recreatieve als de sportieve motorrijder op het TT circuit Assen.
Naast de CRT-circuitdagen organiseert CRE de unieke CRExperience combitrainingen op zowel de TT Junior Track als op het TT circuit Assen.

Racer of coureur

Om aan CRT-dagen of aan CRExperience combitrainingen deel te nemen hoef je beslist geen “racer”  of “coureur” te zijn of op een supersportmotor te rijden. Het gaat er bij de trainingen om meer inzicht en gevoel te krijgen met je eigen motor om met nog meer plezier op de openbare weg van het motorrijden te kunnen genieten. Bij CRT kun zowel rijden onder begeleiding van CRT-instrukteurs als vrij rijden voor de ervaren circuitrijder.


Bij de CRExperience combitrainingen ligt het accent op kijktechniek, anticiperen en het bochten rijden. Door de lay-out van de TT Junior Track ervaren de deelnemers deze training als intensief maar hierdoor zeer leerzaam en het geeft met name de recreatieve deelnemer meer vertrouwen en plezier.

Spannend en leerzaam

Kijk voor meer info en data van een CRT-circuitdag of een CRExperience combitraining op de websites. Maak je keuze en schrijf in voor een spannende en leerzame dag.
Voor meer info stuur je een mail naar Heidi: info@crtholland.nl of bel met tel. 055 533 55 30

Klik op deze link voor een korte CRT-promo: CRT promovideo

Klik op deze link voor een korte CRE-promo:CRE promovideo