CRT 22 september 2017

Op de zonnige CRT-circuitdag van vrijdag 22 september genoten weer vele motorrijders van hun hobby op het TT circuit Assen.
Ook deze dag twee groepen deelnemers welke onder begeleiding van de ervaren CRT-instrukteurs, zowel tijdens de theorie als de praktijk, vele leermomenten aangereikt kregen. De vrij rijden groepen sportrijders en SportGridTime reden hun vijf sessies.
In deze vrij rijden groepen krijgen we ook steeds meer dat deelnemers individuele begeleiding van de CRT-instrukteurs boeken. De instrukteurs besteden onder meer aandacht aan rijlijnen en opbouw van referentiepunten en bespreken zo het TT circuit Assen bocht voor bocht.
De deelnemer krijgt zo meer en meer inzicht over zijn eigen mogelijkheden en ervaart dat een CRT-dag echt meer is dan alleen maar rondjes rijden.

Ritme . . .

Essentieel bij rijden op een circuit is ritme, hoe rustiger je rijdt hoe sneller je wordt.
Ritme is opgebouwd uit meerdere procesdoelen welke uiteindelijk leiden tot een resultaatdoel.

Foto's en uitslagen

De sfeerfoto’s van 22 september staan op de CRT-fotopagina en zijn kosteloos te downloaden, klik hiervoor op deze link: CRT fotoalbum
De rondetijden staan op de OW Cupsite, klik hiervoor op deze link: CRT Uitslagen 
De aktiefoto’s van Ad Kievit staan op de Wegraceinfo-site klik hiervoor op deze link: Wegraceinfo

CRT licentiecursus

Op vrijdag 6 oktober organiseert CRT haar CRT licentiecursus. Na het met goed gevolg afleggen van deze licentiecursus kun je de OW Cuplicentie aanvragen om deel te nemen aan OW Cupraces, de Ducati Club Races 2018 en andere competities.
Deelnemen aan de dubbele OW Cupraces op zaterdag 14 oktober?
CRT betaalt je OW Cupdaglicentie voor zaterdag 14 oktober 2017!
Klik voor meer info en inschrijving op deze link: CRT licentiecursus vrijdag 6 oktober

“Open Pitlane” vrijdag 6 oktober

Weer een nieuw aspect tijdens CRT-circuitdagen namelijk “Open Pitlane” tijdens vier sessies van 30 minuten en 1 sessie van 35 minuten vrij rijden voor de groepen sportrijders en SportGridTime.
Klik voor meer info en inschrijving op deze link: “Open Pitlane” vrijdag 6 oktober