CRExperience, CRT en OW Cup Corona-protocol na 28-09-2020

De door minister-president Rutte maandag 28 september jl. uitgesproken maatregelen zijn nauwelijks van invloed op de reeds bestaande maatregelen welke het TT Circuit Assen hanteert. Het TT Circuit Assen handelt reeds conform het bestaande Corona-protocol, een protocol welke CRT, CRExperience en de OW Cup al volgen en waarmee wij ons motorsportseizoen 2020 gaan afsluiten.

Ons enige punt van organisatorische aanpassing heeft enkel betrekking op de maatregel dat niet meer dan 30 personen in een binnenlocatie zijn toegestaan.
Betekent dat wij de ontvangst, theorie en afsluiting voor de CRT minder ervaren groep en de CRExperience groep verdelen over het mediacentrum en de press-conference-room. Van de deelnemer wordt even meer geduld gevraagd bij ontvangst, theorie en afsluiting plus het structureel respecteren van de 1,5 mt.

OW Cup ONK-races

Voor de deelnemers aan de OW Cup ONK-races zijn geen aanvullende maatregelen nodig. Het aantal van 3 begeleiders per deelnemer blijft ook bij de laatste OW Cupraces van het seizoen 2020 gehandhaafd. Publiek is, hoe jammer wij het allemaal ook vinden, niet toegestaan echter gezien het besmettingsgevaar begrijpelijk.
Enige aanpassing zal de OW Cup-eindhuldiging op zaterdagavond 10 oktober zijn, hierbij mogen in totaal niet meer dan 30 personen in het mediacentrum aanwezig zijn.
Er zijn 5 klassen waarin wij de top 5 van iedere klasse huldigen, betekent dat er 25 rijders gehuldigd gaan worden, tel hierbij 3 fotografen en 2 personen van de organisatie en meer is niet toegestaan.

Relaties en sponsoren

Waar wij als organisatie onze hoop voor de persconferentie nog op gevestigd hadden was dat wij onze rijders, tijdens de OW Cup ONK-finaleraces op zaterdag 10 oktober, de gelegenheid hadden kunnen bieden om hun motorsportseizoen 2020 met enkele persoonlijke relaties en sponsoren te kunnen afsluiten.
Helaas kan dit gezien de nieuwe Corona-maatregelen geen doorgang vinden.

In onze sport is het vinden, het hebben en het houden van relaties en sponsoren cruciaal. De rijders hebben hun relaties en sponsoren het afgelopen jaar niet dat beetje meer extra promotie en publiciteit kunnen geven om hun dankbaarheid te tonen.
Het is zoals het is, het kon in 2020 niet anders.

OW Cupraces 2021

Ook voor 2021 is het netwerk van relaties en sponsoren voor alle rijders uitermate belangrijk om de helm boven water te houden en de motorsport te kunnen blijven beoefenen en te kunnen blijven uitdragen. Wij hopen dat iedere betrokkene bij de OW Cup ook in 2021, hun rijder, hun team, de organisatie en de motorsport trouw blijven want ook in 2021 is hun steun van groot belang.

Vriendelijke groeten,
Organisatieteam CRT, CRE en OW Cup


Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte gehouden van onze events?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, aanmelden aan onderzijde van onze Homepage.