CRE - CRT 21 september en Open Pitlane 6 oktober

Op donderdag 21 september werd er op de TT Junior Track en het TT circuit Assen een dubbel programma gereden.
De Vrienden van het TT circuit Assen namen met een grote groep rijders deel aan de CRExperience combitraining. Tijdens de CRExperience combitraining wordt in de morgen een intensief, praktisch programma op de TT Junior Track verreden en in de middag op het TT circuit Assen.
Een unieke ervaring voor deze Vrienden van het TT circuit Assen.


Gelijktijdig met de CRExperience combitraining reden de deelnemers van de minder ervaren en ervaren groep hun praktijksessies onder begeleiding van de CRT-instrukteurs op het TT circuit. De beide groepen sportrijders en SportGridTime genoten van de weersomstandigheden en van hun vijf sessies vrij rijden.

Omdat de CRExperience en de CRT samen rijden hebben we de sfeerfoto’s in één album geplaatst, klik hiervoor op deze link: CRE fotoalbum
De rondetijden van zowel de CRExperience als van de CRT staan op de OW Cupsite, klik hiervoor op deze link: CRE-CRT uitslagen
De aktiefoto’s staan op de site van Ad Kievit, klik hiervoor op deze link: Wegraceinfo 

CRT vrijdag 6 oktober "Open Pitlane"

Op de CRT-dag van vrijdag 6 oktober wordt er in drie groepen gereden nl.:
- groep CRT-licentiecursus
- groep sportrijders
- groep SportGridTime

"Open Pitlane"

In alle groepen is het vijf sessies vrij rijden en het zijn lange sessies vrij rijden. Eigenlijk is het voor de groepen sportrijders en SportGridTime “Open Pitlane”.
Er worden vier sessies van 30 minuten gereden en één sessie van 35 minuten voor de prijs van € 199,00. Wil je 1, 2, 3 of 4 sessies in de SportGridTime rijden? Dat kan ook.
Klik voor meer info en het tijdschema op deze link: Rij mee met CRT op 6 oktober

Digitaal inschrijven via de site is mogelijk of door het sturen van een mail naar Heidi: info@crtholland.nl