CRExperience combitraining

Een CRExperience combitraining is een brede training waarin meerdere rij-technische aspecten in een uiterst intensief programma op en naast de baan in theorie en praktijk aan de orde komen.
Na iedere praktijksessie volgt er een theoriesessie waarbij de instrukteur o.a. anticiperen, balans, kijktechniek en bochten rijden met zijn groep bespreekt.
Door de lay out van de TT Junior Track heeft de instructeur altijd visueel kontakt met al zijn rijders.

Vertrouwen

De CRExperience combitraining is voor iedere motorrijder een zinvolle training.
Omdat de TT Junior Track in een Noordlus en Zuidlus opgedeeld is, welke zowel linksom als rechtsom gereden wordt, maken de deelnemers veel meters. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden en de theorieblokken gaat de rijder haar / zijn motor beter begrijpen.
De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor.

Lunchbuffet paddockrestaurant

Na het programma op de TT Junior Track vertrekken de deelnemers onder begeleiding van de instrukteurs naar het paddockrestaurant op het TT circuit Assen. De deelnemers nuttigen in het paddockrestaurant het aangeboden lunchbuffet met uitzicht op de GT-bocht of bij mooi weer onder de parasol op het terras.

Theorie en praktijk TT circuit Assen

Na de lunch volgt de theoriesessie in het mediacentrum. In deze sessie worden de gedragsregels en protocollen besproken welke van toepassing zijn tijdens de beide praktijksessies op het TT circuit Assen.
Tussen beide praktijksessies is er tijd om in de pitbox van HK Suspension de vering van de motor te laten controleren en af te laten stellen.
Na twee praktijksessies volgt de afsluiting van een intensieve en leerzame dag in het mediacentrum met de uitgifte van het CRExperience-certificaat op naam.

Motorkleding

Voor deelname aan een CRExperience combitraining geldt dat er gereden wordt in beschermende leren kleding of daarmee gelijkgesteld materiaal, laarzen, handschoenen en een goedgekeurde helm. Het gebruik van een rugprotector wordt sterk aanbevolen. Voor deelnemers welke niet over de juiste motorkleding beschikken is het mogelijk om bij de CRT-serviceunit op het paddock een leren motorpak en rugprotector te huren. Stuur vooraf even een mailt naar Heidi als je hiervan gebruik wil maken. Mailadres Heidi: info@crexperience.nl

Plezier . . .

Naast de praktische en theoretische aspekten ervaren de deelnemers nog een ander zeer belangrijk aspekt. Welk aspekt?
Het aspekt van het gevoel van PLEZIER . . .
Het weer krijgen van plezier in het motorrijden of het krijgen van nog meer plezier in het motorrijden. Je ervaart het allemaal bij de CRExperience combitraining.

Inschrijfbedrag

Het inschrijfbedrag voor een CRExperience combitraining bedraagt € 160,00 per deelnemer. Het inschrijfbedrag is inclusief het lunchbuffet in het paddockrestaurant, de premie voor de persoonlijke ongevallenverzekering en het CRExperience-certificaat op naam.
Groepskorting voor relaties welke met meer deelnemers willen deelnemen is mogelijk. Neem hiervoor kontakt op met Heidi tel. 055 533 55 30 of via mail info@crexperience.nl

Annulering

Bij het afmelden binnen 3 weken tot 1 week voor een evenement wordt € 50,00 administratiekosten berekend.
In geval van pech, valpartij, motorschade of welke andere reden dan ook binnen zeven dagen voor het evenement volgt er geen restitutie van het inschrijfgeld. Een en ander in overleg met de organisator CRExperience.