CRExperience combitraining

Een CRExperience combitraining is een brede training waarin meerdere rij-technische aspecten in een uiterst intensief programma op en naast de baan in theorie en praktijk aan de orde komen. Na iedere praktijksessie volgt er een theoriesessie waarbij de instrukteur o.a. anticiperen, balans, kijktechniek en bochten rijden met zijn groep bespreekt.
Door de lay out van de TT Junior Track heeft de instructeur altijd visueel kontakt met al haar / zijn rijders.
Klik op deze link voor enkele video opnamen: CRExperience sfeerbeelden

Theorie en praktijk

Na de aanmelding in het Education Centre op de TT Junior Track volgt de eerste gezamenlijke briefing. Na het lunchbuffet volgt de theoriesessie in het mediacentrum op het TT paddock. In deze sessie worden de gedragsregels en protocollen besproken welke van toepassing zijn tijdens de beide praktijksessies op het TT Circuit Assen.
Tussen beide praktijksessies is er tijd om in de pitbox van HK Suspension kosteloos de vering van de motor te laten controleren en af te laten stellen.

Vertrouwen

De CRExperience combitraining is voor iedere motorrijder een zinvolle training.
Omdat de TT Junior Track in een Noordlus en Zuidlus opgedeeld is, welke zowel linksom als rechtsom gereden wordt, maken de deelnemers veel meters op 4 verschillende circuits. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden van de Noordlus en Zuidlus en de theorieblokken gaat de rijder haar / zijn motor beter begrijpen. De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor met als gevolg nog meer plezier in het motorrijden.

Motorkleding

Voor deelname aan een CRExperience combitraining geldt dat er gereden wordt in beschermende leren kleding, of daarmee gelijkgesteld materiaal, laarzen, handschoenen en een goedgekeurde helm. Het gebruik van een rugprotector wordt sterk aanbevolen. Voor deelnemers welke niet over de juiste motorkleding beschikken is het mogelijk om bij de CRT-serviceunit op het paddock een leren motorpak en rugprotector te huren.
Stuur vooraf even een mailt naar Heidi als je hiervan gebruik wil maken. Mailadres Heidi: info@crexperience.nl

Plezier . . .

Naast de praktische en theoretische aspekten ervaren de deelnemers nog een ander zeer belangrijk aspekt.
Welk aspekt?
Het aspekt van het gevoel van PLEZIER . . .
Het weer krijgen van plezier in het motorrijden of het krijgen van nog meer plezier in het motorrijden. Je ervaart het allemaal bij de CRExperience combitraining.

Inschrijfbedrag

Het inschrijfbedrag voor een CRExperience combitraining bedraagt € 165,00 per deelnemer. Het inschrijfbedrag is inclusief het lunchbuffet in het paddockrestaurant en het CRExperience-certificaat op naam.
Groepskorting voor relaties welke met meer deelnemers willen deelnemen is mogelijk. Neem hiervoor kontakt op
met Heidi tel. 055 533 55 30 of via mail info@crexperience.nl

Betaling CRT-, CRExperience- en IDC events

Bij inschrijving heeft u 3 opties staan voor de betaling van uw circuitdag.
1. Collection: hier geeft u toestemming voor automatische incasso – het bedrag wordt dan 3 weken voor data van uw ingeschreven evenement automatisch afgeschreven van uw rekeningnummer.
Zorg er voor dat deze gegevens ingevuld zijn op uw registratieformulier.
2. Ideal: het bedrag dient 3 weken voor data van uw evenement betaald te zijn. Is dit niet het geval dan wordt uw inschrijving verwijderd en plaatsen wij iemand van de wachtlijst hierop.
3. Anders: U ontvangt een rekening, zorg ervoor dat deze rekening 3 weken voor data van uw evenement overgemaakt is. Is dit niet het geval dan wordt uw inschrijving verwijderd en plaatsen wij iemand van de wachtlijst hierop.

CRExperience certificaat

De CRExperience combitraining wordt op het einde van de dag afgesloten in het mediacentrum met de uitgifte van het CRExperience-certificaat op naam. Deelnemers en instrukteurs overleggen dan nog de leermomenten, de unieke ervaringen en bovenal het plezier wat er beleefd is.

Annulering

- bij annulering tot 45 dagen voor het evenement wordt het inschrijfgeld minus 10% teruggestort
- bij annulering tussen 45 en 30 dagen voor het evenement wordt 50% van het inschrijfgeld teruggestort
- bij annulering minder dan 30 dagen voor het evenement vindt er geen terugbetaling meer plaats

Annuleren of verplaatsen van geboekte CRExperience combitrainingen is alleen mogelijk door het sturen van een email naar: info@crexperience.nl

Indien door overmacht (slechte weersomstandigheden, olie op de baan etc.) sessies geannuleerd worden vinden er geen terugbetalingen door de organisator plaats.

Verzekering

Het is voor de CRExperience organisatie niet meer mogelijk om motoren van deelnemers te verzekeren tegen schade.
Het rijden op een circuit gebeurt op eigen risico, je bent niet verzekerd voor schade aan je motor. Advies is om navraag te doen bij je verzekeringsmaatschappij of je wel of niet verzekerd bent.